
Freiduria Miarma – Cuina andalusa amb sabor a sud, a Figueres
Freiduria Miarma no només es menja, es viatja. Situat al Carrer Nou de Figueres, aquest local acollidor porta fins a l’Empordà l’essència de la cuina del sud amb plats típics de Cadis i Sevilla. El protagonista? El “pescaito frito”, elaborat com s’ha fet sempre, amb productes de qualitat i receptes tradicionals.
Tapes, entrepans i racions plenes de sabor i autenticitat, amb un ambient informal i familiar que fa que tothom s’hi senti com a casa.
Informació
Miarma
Tant si vols fer un mos ràpid com si et vénen de gust unes braves i una cervesa freda, aquí tens el teu lloc.
Amb un horari ampli i servei amable, Miarma s’ha convertit en un punt de trobada per als amants del bon menjar andalús a Figueres.
Pescaito frito: el gust de Cadis i Sevilla a Figueres
Si hi ha un plat que defineix la cuina andalusa, és el pescaito frito. A Miarma el preparen com s’ha fet tota la vida: peix fresc, arrebossat lleuger amb farina especial i fregit amb oli ben calent perquè quedi daurat i cruixent, però mai pesat.
Pots demanar-lo en racions per compartir, combinat amb altres tapes o dins d’un entrepà. Ja sigui seitó, adobats, calamarsets o xocos, aquí trobaràs aquest sabor del sud que tant costa de trobar al nord.
Ideal per a nostàlgics de la cuina del sud, però també per a qui vulgui descobrir una tradició gastronòmica senzilla i deliciosa. I amb una mica de llimona per sobre… no cal res més.